Alam Perwira.....nostalgia betullah..

nostalgia betullah terjumpa gambar alam perwira nih...tingat zaman muda remaja dulu ..asik la beli komik nih...abis duit aku....tapi kalau aku balik kg skrg ni mesti aku korek balik baca..so kira tak sesia la aku beli dulu...sampai skrg pun tak jemu baca hehe..gambar ni kedit to falcon dari porem cari..

aku suka part rahib esa tukar dari gemuk jadi kurus nih hehe
ni bapak ji fat..duke ji chang..bleh ingat plak aku hehe
ni rahib esa masa gemuk..dgn biduanda apa ntah nama dia...hero ji fat la sapa lagi
ni ji kao( abg ji fat) dgn ji fat

15 comments:

Anonymous said...

kalau boleh download lagi best

nurul said...

komik zaman saya, sailormoon! gila bangat dgn theme song sailormoon!

mr.ruhi said...

terbaik komik ni...cayalah ...
remind me of good old days of mine...

zamz said...

anon..ada ke temapat nk dl

zamz said...

nurul sailormoon tu cam utk budak pompuan je

zamz said...

mr ruhi...terkenang semasa dulu...hehe

Mr Final said...

agaknyer ade x mane tempat untuk dwl koleksi citer2 nih.. minat gle dlu

zamz said...

dulu2 kat kajang ada..kat sebelah metroplex kajang atas kedai czip lee..tak tau la skrg ni ada lagi ke tak

Anonymous said...

biduanda layang... dia kan jaga si puteri ape tah..waa..best aku layan gak..tp mak aku da buang ke mana tah sume..mase pindah umah..

undomiel84 said...

ahhh bestnya komik alam perwira ni!! sayang masa pindah dulu mak n ayah aku dah buang komik ni..nak beli balik laa..
rasanya tu bukan biduanda tu..tu leftenan penyulam..dia pompuan

Zamz said...

haha korang ingat lagi ek..aku ada simpan lagi sampai skrg..tapi tak complete set la..kalau balik kg mesti aku baca balik

Anonymous said...

banyak2 komik, omik ni paling best.tapi aku tak boleh nk baca lagi dh sbb my mom dah buang entah ke mana? kat mane buleh cari balik nie

Anonymous said...

nak download pergi ke sini

Anonymous said...

http://cyclonmaster.blog.friendster.com/ untuk download alam perwiran dan sebagainya, dari khodcdri

Anonymous said...

http://www.i-komik.com/alam-perwira1/

Post a Comment