Batman : The Dark Knight

rasanya this is the best cite batman yg aku penah tgk....interesting la jalan cite dia walaupun lama jugak duration cite nih...2 jam kot..

and first time gak aku suka watak org jahat dia ..the joker lakonan heath ledger..
cuma watak rachel dawes tu cam tak best sikit la heroin dia..nampak cam tua sikit plak..maybe sbb sebelum ni katie holmes kot yg bawak character tu...





ni la the joker...cam cool lah mamat ni walaupun org jahat hehe

Rachel Dawes and Harvey Dent

4 comments:

VOY said...

Joker paling best dalam cite nih.. macho sial :D

ZAMZ said...

hehe...tula joker tu leh jadi hero

Akak Pok Pek said...

APP dan anak2 tgk citer ni 2 minggu lepas di Imax, penuh gilarrr.. Dah separuh cerita, masuklah satu keluarga Arab duduk betul2 belakang weol. Pulak tu anak2 dia ingat kat playground kot, dok melalak jer.. tension - tension..

zamz said...

apa app tak pokpek kat diorang tu hahaha...

Post a Comment