I was tagged by Shahliza...huhuhu

i was tagged by shahliza jomlayan huhu

1. nama-nama timangan oleh org tersayang
zam (ni nama yg paling common lah) abang (ni bini aku la yg panggil hehe) abah...(ni anak2 kesayangan yg panggil) ee..family plak yg panggil... apa lagi ek...yg lain2 terlupa lah...muahahah

2. anda seorang yang... **susah berkawan dan susah nk mulakan... **nmpk pendiam tp kecoh gk ar kdg2...tgk org gak laa **simple but nice...

3. insan teristimewa. describe apa yg membuatkan die terlalu istimewa di mata anda.
**krn diri dia sndri yg membuatkan dia terlalu istimewa...(cam penah nampak je jawapan ni kat mana ntah hehe)

4. makanan favourite anda
**coklat **ske yg pedas2...letak ape je yg pedas kompom abes... ** ayam, ayam, ayam

5. favourite kaler
**biru

6. favourite song **lagu2 yg best..tak kirala sapa nyanyi..

7. sikap yg membuatkan anda stress
**banyak sgt keja **org **org yg ckp satu bnde byk kli (nk soh buat)

8. 3 benda yg mesti ada dalam handbag anda

tak penah bawak handbag daa....


9. kali terakhir anda menangis beriya-iya..kenapa??

ni...masa kecik2 dulu...nak susu kot hahaha


10. tag 5 rakan anda
**
blom ade idea lg...nt2 la...

3 comments:

shahliza94 said...

oklah...jawapan simple. kem salam kat wife n muahss utk anak2...

zamz said...

haha nasib baik...

amie... said...

2 2 ayt tu np aku rse cm ade org ciplak aku pnye haaaaaaa....

1)tntg dri anda
2)describe insan istimewa...

Post a Comment