Jalan-Jalan Pandang-Pandang

korang penah jalan2 kat kde ampang jaya tak....ramai org jogging kat sini petang2 ..pagi2 pun sama...cuma kat satu dua spot kat situ...byk plak monyet2...kalah kat zoo negara hehehe...selalu gak org dtg situ bagi makan monyet2 nih....sukala tgk..lagipun takde la ganas pun monyetnya


bersusun keta kat situ...semata2 nak tgk monyet hehe...
monyet2 ni pun pandai...masa nila nak tunjuk action hikhik
tgkla tu...byk betul....org pun tak takut nak bagi makan...

dia ni tgh feeling sekor2 sambil makan..khusyuk sungguh
monyet ni plak rasa pelik apa yg bestnya tgk monyet...dia pun join sekaki duduk atas jalan nak tgk monyet lain....hihihi

6 comments:

Amiene Rev said...

Monyet-monyet kini menjadi selebriti di tepi jalan pula.

Akak Pok Pek said...

ke?? monyet2 yg tengok orang??? kwang3

zamz said...

amiene rev: skrg monyet2 pun dah tahap selebriti

app: mmg selalu camtu..saling tengok menengok hehe

fairuzmokti said...

monyet² macam ni memang aku takut..boleh jadi ganas tiba²..

aToi aziZ said...

peh..siyes jinak e..
oden xpnah g
tingin nak becuti kat c2 la..
bole x?
:)

zamz said...

fairuz..mmg pun esp kalau ada org kacau la kan..

atoi..takyah amik cuti nak gi situ hahaha

Post a Comment