Saturday Morning....

Tak mcm sabtu biasa..hari ni aku keluar rumah awal mcm nak pegi office gak...bestnya tgk jalan semua clear...macam bukan kat kl pun...kalaula workdays pun mcm ni kat best...hehe mimpilaa

weather pun best gak pagi ni...cantik je pemandangan sekeliling...

4 comments:

KNizam said...

so amacam membuat pengiraan dengan imbangan duga di padang ? haha

zamz said...

hahaha mestila suksess suksess

Mr. Azman said...

Zam... selalunya hari sabtu lah hari aku paling suke pg kerja. Sebabnya:-
1. Jalan tak jem
2. Tren tak penuh.
3. Orang tak ramai beratur mnunggu tren.
4. Rase lapang vision.
5. Tak senak mate memandang.

Kirenye hari Sabtu, hari semangat utk aku bekerja... tup tup.. dah nak hari ahad. So off day plak.

Tapi masuk hari Isnin... tetiber jer rase macam nak maki orang la... nak marah orang dalam tren laa.. dok berebut-rebut, termasuk laa aku kekekek....

Kreuger®

zamz said...

haha normalla tu...bila dah sampai petang ahad tu ...tetiba rasa malas je sbb esok nak start keja balik...

Post a Comment