Cuci mata lagi...

rasa best je tgk kereta2 dlm cite fast and furious nih...mula la aku nak cari gambar2 keta yg best2 ...hikhik...cuci mata je lah


bugatti veyron nih..antara keta terpantas...aku dgr cristiano ronaldo dah tempah keta nih siot...takde ke org msia nak beli keta nih hehe


ni jenis keta yg aku tak penah nampak kat msia...mustang..

ni lagi satu...nampak solid betullah

cls ni diorang buat keta polis je beb.....best tul keja polis kat negara mana ni ek hehe


6 comments:

samdaddycool said...

best juga kan dpt jadik polis kat situ (sekali sekala henjut tak ingat).. :P

nurul said...

best tue klau dapat kereta yang first... akanku tayang satu malaysia..ha..ha...

razifembi said...

mmg best ... tapi guna kat jalan raya Malaysia ... cukup seminggu tertanggal skirting dia ...

Cukup sebulan suspension kena tukar ... hahahah

ZAMZ said...

sam...kalau kat msia sure ramai yg apply nak jadi polis lepas ni haha

nurul...tayang jgn tak tayang

razif...kena bawak kat highway je laa

razifembi said...

highway pun mcm tutttttt ....

malaysia boleh !!

ZAMZ said...

hiway pun kena pilih gak...hehe..

Post a Comment