Flickrrrrrrrrr!!!!

phewwhh stressnya aku malam ni tahap gaban...
apa taknya...sume gambar aku kat flickr tak keluar beb...ampess betull..
gila panda la diorang ni kan...

abis la gambar2 kat blog aku ilang...takkan sebab aku tak bayar kot...
byk lagi free space tuuu

tak pasal2 tulisan aku malam ni jadi merah jambu....
ada ke sapa2 yg penah face the same problem...camana nak retrieve balik gambar tu???
aku upah click advert korang hahaha

2 comments:

!x0r@ said...

erk,kaler merah jambu ke ni? saya nampak cam kaler merah. hoho. sah,saya rabun! hahahhaa

oh,maaf la tak dpt membantu. saya tade flickr

ZAMZ said...

yeke merah ek...sama la kita rabun hahaha

Post a Comment