Iklan Merdeka Petronas 2008 ~ Aiman Gyver

episode aiman gyver kali nih..afdlin pun ada..betul ke afdlin yg direct iklan ni ek..apa2 pun msgnya tetap mendalam ....

12 comments:

nora bahari said...

good!

=)

ZAMZ said...

dpt good la...tingat zaman skolah rendah dulu..selalu dpt good..nak best lagi dpt very good hehe

Myza said...

Iklan PETRONAS mmg best! Sentiasa ada mesej tersendiri yang nak disampaikan! Ada maksud tersurat dan tersirat!

ZAMZ said...

betullah myza setuju sesangat...kali ni pulak rasanya msg nya lebih kepada 1. jgn asik memintak aje
2. kena usaha sendiri
3. we have to give it back for what we have benefited or earned before

azwan said...

kalaulah budak-budak sekarang ni dapat tangkap mesej ni. kan bagus?

zamz said...

azwan kekadang yg dah tua pun tak dapat tangkap mesej nih...lagi haru

!x0r@ said...

First time tgk iklan ni saya ingatkan tengah tgk drama apa2 sbb br je duduk dpn tv masa tu. Mmg mendalam mesej dlm iklan ni.. tak sabar nk tggu iklan utk hari raya plak. hehe

zamz said...

iklan posa takde ek..hehehe

myadlan said...

aiman ni sangat kreatif dan inovatif.. kagum aku..

btw iklan puasa slalu kuar time da nk buka puasa..

iklan perayaan slalunya kuar seminggu hingga dua minggu sblm stat perayaan..

zamz said...

haha sbb tu diorang gelar dia aiman gyver kan...

sure best iklan posa dgn raya diorang

Anonymous said...

Kawan kawan ape nama lagu background dia nyanyian sm salim?

zamz said...

tak sure pulak apa tajuk lagunya ada sapa2 tau ?

Post a Comment