Oldman Kopitiam...

smlm lalu kat maxvalue kat ampang tu ternampak kedai nih...baru bukak..ingatkan starbuck...rupanya oldman kopitiam hehe..tumbuh bagaikan cendawan kedai kopitiam nih..aku pun try la..since aku dah blacklist kan satu kedai kopitiam kat ampang tu kan...


standard la menunya...cam lebih kurang je kat kedai lain pun..yg roti aku leh paham la..tapi nasik ayam rendang dgn nasik lemak pun ada ...sama gak la mcm kopitiam yg lain pun

kopi pun ada tapi aku minum choc je...bestla choc dia...aku ada tangkap gambar tapi gelas dia tu tinggi sangat takleh masuk full malas nak letak..hikhik

ni la logonya..ada gambar org tua..nampak je mcm starbuck..tapi bukan kot....so leh try la sapa2 nak try kat tingkat atas maxvalue @ petronas kat ampang putri tu

2 comments:

callister said...

serius shit?
ni kena try gak ni..
i like oldtown cafe..eh betul ke nama dia..
pada sy memg suke mkn kat oldtown..
mknan dia boleh tahan..

zamz said...

try jgn tak try...oldtown tu dah kena blacklist...hahaha

Post a Comment