New Honda City ~ Launched in Thailand





new honda city to be launched in 2009 in Malaysia..sapa2 nak beli tunggula nampak cun dari skrg punya ..kan price tak sure plak shud be lebih kuranglah or a bit more

16 comments:

@k@kPOKPEK said...

@pp penah pakai honda city 1st gen, selama 4 tahun. Memang best keter ni, sep minyak.
Tapi sekarang pakai honda kecik akajazz. Kiyit miyut (perasan ler ni).

zamz said...

tula rasanya honda city mmg safe minyak cuma design skrg ni cam tak best sikit

Tirana said...

Saya pakai kete kancil aje..tak mampu nak beli kete mahal-mahal tu.. Lagipun kancil tu sesuai dengan saya yang kecik molek ni..hehehe

Mr. Azman said...

Agaknye bile laa datin-datin nak sponser aku pakai kereta macam ni ek... hancus~

kalau nak pakai kereta macam ni, 2 3 x pencen pon blom tentu aku bleh rase... ish ish ish... kalau ade rezeki, insyaallah... mane tau kot-kot satu hari nanti belh jadi jutawan internet plak... ekekek~

Kreuger®

zamz said...

tirana sesuai sangat la camtu hehe

zamz said...

mr azman..kekadang kita tak tau rezeki kita...kekadang lebih dari tu pun kita boleh pakai hehe

KNizam said...

confirm aku order..haha

zamz said...

wah best tu knizam..lepas ni pegi treasure hunt bleh naik city hehe

Myza Pesona said...

Honda memang best! Myza pun pakai honda gak! dah biasa dengan Honda! Tapi bukan Honda c70 tau! hehehe

zamz said...

wah myza pun pakai honda ek..bleh la upgrade plak hehe

Myza Pesona said...

Nak upgrade skang ni tak le! Tak nak tanggung hutang banyak2!Syukurlah dgn apa yang ada! kalau ada rezeki, insyaallah!Minat Odyssey, tapi yang berapa nak minat tu nak byr bulan2 tu! malas nak mengira duit byk2 hehehe

zamz said...

odyssey ek..dasat tuh..

chot said...

depan dah kira ok ...tp design belakang mcm kelakar plak..

zamz said...

betulla chot..nampak cam vios pun ada

dynn said...

wahh..nampak cun arhh...ni rambang mata nie

zamz said...

apa lagi dynn angkat sebijik hehe

Post a Comment