Balik Kampung Sudah, Raya Sudah...Balik Bandar plak

Hari tu sebelum raya rasa lambat je nak balik kampung, tapi bila dah balik kg walaupun sampai raya kelima kejap je rasa dah nak kena balik ke kl

nasib baikla cuti sampai hari rabu..so lehla lepak2 lagi sebelum balik keja.


arini aku balik kl jalan pun clear lah..mmg purposely balik arini takut jam..tak tahanlah jam.

keta byk gak maybe org lain pun takut jam agaknya


lepas ni start la musim open house plak..ada sesapa nak buat open house blehla letak iklan kat sini hehehe

4 comments:

Tirana said...

Paling tak larat, nak penuhi semua open house.. Kadang-kadang satu hari sampai dua tiga open house..maklumlah rata-rata nak kejar weekends aje. Weekdays kerja, payah pulak nak buat open house kan. Bermula dengan next weekend, saya dah ada jemputan..hehehe

zamz said...

betul tirana..kekadang pening gak mana nak pegi ek..abisla diet sebulan hehehe

Myza Pesona said...

Dulukan mana yang dekat ataupun siapa yang jemput dulu!

zamz said...

emm ok gak tu myza baru adil hehe

Post a Comment