Musim Open House Dah Tibaa...

ni aku baru ikut jln kiri belum join the crowd lagi kat jln tengah huhu

musim open house dah tiba...so byk gaklah jemputan..alhamdulillah ada jugak yg menjemput..semoga dimurahkan rezeki mereka2 ini..

tapi tak tahannya dgn keadaan sesak atas jalan..semalam jam teruk kat jln kuching sampai ke rawang pun jam gak...arini plak aku ikut mrr2 pun jam gak..sume org berkejar nak gi open house kot ek...yela bukan aku sorang je dpt jemputan house kan hehe...tapi meriahla jugak kat atas jalan ..camana pun tak tahan la lama2 sgt..lenguh kakiku

17 comments:

arep said...

open house ok but trip to open house tu x ok. asal ujan mesti banjir kannn.. huhuhuhu.. KL KL

zariel said...

heheh... datang la open house umah aku 25hb ni...

zamz said...

betul tu arep..tapi dah jemputkan kenala pegi

zamz said...

zariel ada buat open house ke kat mana tuu

@k@kPOKPEK said...

so far @pp x gi open house lagi, sebab nak habiskan rumah pakcik makcik yg bertaburan di KL ni (dah @pp n asben pun org KL). Tadi ada undangan open house dari sorang Datok/Datin kat area rumah @pp, siap pakai kad mcm kad kahwin...

Myza Pesona said...

Selagi tk abis Syawal, selagi tu la ada open house! Setakat ni gi open house jiran2 dlm taman perumahan ni dulu. Yang Persatuan Penduduk punya blm lagi!

zamz said...

app org kaya blehla buat mcm kad kawin..tapi yg pentingnya ziarah menziarahi lah kan..

app bila plak nak buat open house hehe

zamz said...

betul myza...raya sebulan ...

ZARA said...

kaki lenguh?
mesti naik keta manual nih...
if keta auto...tak letih sangat kan?
heehhe...
suka suki aku jer teka..

Tirana said...

Zamz..semalam first open house yang saya attend. Jumpa DSAI lagi..hehehe. Tapi open house tu dekat aje dengan rumah saya so tak lalu la kesesakan..

shaxx said...

apsal kawan2 aku termasuk aku x buat open house tahun ni ek?

su said...

camtu la kl kan...jem manjang!

sib baek la su dok kwsn kampung...xlah tensen sgt mcm kat kl!

open house...huhu...mmg banyak skrg...xdtg kang...merajuk lah tuan rumah...harus pegi kan...

zamz said...

wah tirana siap jumpa dsai ek..pegi open house rumah sapa tu..

zamz said...

shaxx..jemput2 la buat open house ramai bloggers menunggu nih hehe

zamz said...

betul tu su..kalau dok kg selamat sikitla dari jam..

kalau dok kl ni..tetiap hari jam

zamz said...

zara..keta tu semiauto je..
nak jugak rasa mana tau nanti ada yg fully auto..takyah buat apa2 siap boleh tido lagi masa drive hehehe

Anonymous said...

oit zamz... hang pulak bila nak buat open house ni???? dah berjanggut aku tunggu... -9600-

Post a Comment