Nak Tulis Blog Tapi Malas??


utk bloggers yg malas update blog tapi byk duit boleh la beli robot nih..sure mahal la kan..duit dari advert pun belum tentu cukup nak cover cost hehehe..canggih betulla diorang ni kan sampai ke robot utk update blog pun boleh buat

Syarikat pembuat permainan Jepun, Bandai telah memperkenal produk robot terbaru yang dinamakan NetTansor Web untuk kegunaan dalam rumah. Robot tersebut telah didedahkan kepada media di Kanagawa, Jepun baru-baru ini.

NetTansor Web yang dilengkapi dengan kamera CMOS itu juga boleh menulis dan memuat naik gambar-gambar digital pada blog secara automatik.

Ia dijangka akan berada di pasaran Jepun pada Disember ini. Dengannya, ia mungkin akan mempermudahkan para penulis blog jika berjauhan dari komputer di rumah.

3 comments:

lupakanje said...

bungkus 4 kg robot ni kasik sama saya....haiitt..
hehhe...

zamz said...

sampai 4 nak buat apa..nak ikut chedet ke hehe

*secret said...

mak aihhh..
jepon ni macam2 la..
wawawawa..
kne angkat 1 neyh..
kaler itam tadek?
(tanye sambil buat mke nk mintak diskaun)

Post a Comment