Renovation Sikit

Julung2 kali zamz on the blog telah direnovate sampai aku pun cam dah tak kenal blog sendiri. maybe sbb lama sgt guna template yg sama, bila dah tukar template rasa pelik plak.

tapi nampak cam new template ni mengatasi beberapa problem lah nampak lebih kemas..aku rasalah hehe..

cuma still ada problem yg nak dicari solutionnya mcm aku try nak letak banner tak fit betul2 then yg pentingnya nak letak leaderboard nuffnang...

kenala spend masa sikit kan..poneklah..

apa2 pun thanks to ien yg alter template ni dari wordpress kpd blogspot..kalau tak silap aku lah

10 comments:

Tirana said...

Amboi...zamz pun buat renovation ke?? Oh ye pasal banner tu...senang aje..resize ikut width template sekarang.

@k@kPOKPEK said...

kelas lah..layout ni..kemas jer..i like it.

zamz said...

dah try dah tirana tapi takleh gak kenapa ntah..dia cam senget sikit

zamz said...

app tq..tulah rasa cam kemas sikit

ZARA said...

comel la nih~

erl said...

suggest ko buat blog nih theme kejora.. takpun mentari di ufuk timur!

Superb GURU BaniHassim said...

terima kasih ein muncet!
takpe, blajar alter sket2, lame2 pndailaa..

zamz said...

ada ke theme kejora erl hehe

zamz said...

emm cekgubh slow sikitla menda2 camni

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Post a Comment