Sehati Berdansa Musim Kedua


korang layan tak sehati berdansa first season..kalau sesapa yg layan maybe nak tgk yg second season plak kan....

antara personality yg masuk kali ni..khai and rosma, amyza adnan and husband, jamal jamaludin deejay sinar fm and wife, asheed and wife, lisdawati dgn fauzi nawawi..lebih2 korang checkla kat website astro ek..

dan pengacaranya still fahrin dgn linda onn...hehe saja je nak bagi panas

21 comments:

Tirana said...

Saya jarang tengok tv. Yang selalu jadi pilihan saya ialah astro AXN channel 701. Di situ ada beberapa siri menarik spt CSI, Numbers, Early edition adn so on. Channel Malaysia jarang saya tengok, kecuali news.

ZARA said...

aii...

memang la nak kasik panas...

kih3~

Sweetmama said...

disebabkan SM bekerja dr rumah, so aktiviti sampingan plus nak rehat2kan minda layan astro la..
dan ini menjadi salah satu tontonan..
musim 1 SM layannn.. so musim nie layan jugak...
boleh ke dorang tu menari ???

Mak Su said...

x brp layan ler

Myza Pesona said...

Rumah tak pasang Astro. Tak ada Astro pun anak2 kadang - kadang leka, apatah lagi ada Astro! Channel yang ada pun tak sempat nak tengok!

zamz said...

tirana..sama la saya pun jrg gak tgk tv tetambah bila dah start blogging nih hehe

zamz said...

zara mmg saja je agaknya tu hehe...nak bg sensasi kan

zamz said...

sweetmama..layan jgn tak layan

zamz said...

maksu layan apa ek

zamz said...

myza..kat rumah tu selalu budak2 je yg byk tgk tv..esp playhouse disney bleh la jugak belajar sebenarnya..esp bebudak kecik kan..

mak bapak tgk bila sume dah tido je pun

~aianna~ said...

wahh bestnye!sy da stat cuti sem..leh laa lyn sehati berdansa ni kat umah...yes3!

Adry said...

pengacara masih lagi fahrin ek.. ingatkan dah tukar ngan awal...


Adry @ http://www.adrysabry.com

@k@kPOKPEK said...

@pp sama cam tirana, tahu channel 701 n 702, sampai nama channel pun x tahu, kerana cuma tahu no jer.. jadi kalau ada citer2 lain kat channel lain tu.. maaplah kalau x de promosi abis2an, mampos @pp x tahu..huhu..

P/s at least zamz dah promo citer ni hah..

zamz said...

aianna..dh start cuti ke..awalnya lehla layan

zamz said...

adry awal still pengacara sampingan kot

zamz said...

app...bukan promo..saja nak bagitau je hehe selalu sgt tgk cite omputeh ni pening gak..

Amer Aan said...

xske tgk....

myadlan said...

ala.. igtkn dua org pengacara tu da takde pape da.. tukar la org lain ke.. huhu

zamz said...

amer aan..tak suka tak apa hehe

myadlan..kalau nak tukar nak letak sapa plak..

dynn said...

aku tak layan la bende nie...buang masa jer..banyak cenel yg lagi menarik

zamz said...

dynn..layan sekali sekala ok je..malas nak pening kepala

Post a Comment