Stress Management?


kejap nya cuti 3 hari dah nak abis, sedih plak rasa esok dah nak start keja..

dulu2 aku selalu cakap kat wife aku its your choice..nak stress ke tak nak stress..skrg kena kat aku sendiri padan muka haha..takde choice pun

aku sendiri yg rasa stress nak gi keja..agaknya kena gi course stress management lah..ada ke? takpun ada stress management kit kat bawah nih..cuma aku je takut nak buat

nampak gambar kat atas tu..kekadang camtula rambut aku esp towards the e.o.b.

rasanya sebelum jadi lagi teruk baik aku gi gunting rambut arini

6 comments:

meo188 said...

canteek... aku pun stress sama

Nizam said...

hari hari stress bro, boleh kena sakit jantung

zamz said...

meo188 ko pun stress ke hehe..welcome..

nizam hari2 stress bleh jadi gemuk ..stress je mkn mana tak gemuk huhu

Myza said...

Jangan stress selalu! Nanti darah tinggi pulak! Be cool and be happy, ok! Senyum2 selalu! Jgn tension sgt!

iEn said...

akekekeke.. tidoQ jak kalau stress hehehe :D

zamz said...

myza asik sengih lah nih...mcm mr bean lak rasanya muahaha..

tulah ien takde masa nak tidoq..lagipun tidoq kena bangun balik gak..lain la tidoq tak bangun2 dah huhuhu

Post a Comment