Terbang Percuma Seumur Hidup


best gile bleh fly seumur hidup bila2 masa.....pegi mana2 naik flight je la lepas ni

SEPANG 7 Okt. – Wartawan Utusan Malaysia, Khairuddin Mohd. Amin hari ini menerima kejutan apabila anugerah tiket penerbangan percuma seumur hidup oleh syarikat penerbangan tambang murah, AirAsia Berhad (AirAsia).

Ketua Pegawai Eksekutif AirAsia, Datuk Seri Tony Fernandes berkata, pemilihan Khairuddin yang merupakan Penolong Pengarang Ekonomi Utusan Malaysia dibuat kerana liputan berita dan artikel beliau yang banyak membantu perkembangan syarikat berkenaan.

‘‘Dengan itu, beliau layak menggunakan penerbangan AirAsia pada bila-bila masa untuk semua destinasi sepanjang hayatnya,’’ katanya pada majlis penyampaian hadiah itu di Terminal Penerbangan Tambang Murah (LCCT) di sini.

6 comments:

ladyeena said...

wow.. free flights for life... besh nyer.. nak nak nak..

zamz said...

ladyeena lepas ni boleh la buat coverage pasal airasia kat blog..dpt sekali setahun free flight pun dah kira bagus kan hehe

chot said...

giler la..kekadang xmasuk akal...

zamz said...

emm chot..boss airasia yg bagi tu..tak tau la kalau nanti tukar boss..dia tukar plak condition kan,,

nak naik free boleh tapi kena beli tiga tiket lagi hehe

myadlan said...

wah. best idup dia. pdhal wat liputan dan artikel je..

jom tulis banyak2 psl airasia dlm blog. pastu soh tony fernandes baca.. huhu

zamz said...

myadlan bolehla nak try hehe

tuah ayam nampak di kaki hehe

Post a Comment