Jom Cuti2 Malaysia


cuti sekolah ni sure la ramai yg nak pegi bercuti kan termasuk la aku..so destinasi aku kali ni ialah penang lagi hahaha..dah byk kali pegi pun tak penah boring siot..yela kampung sendiri kan

tapi kalau bukan kampung aku pun still aku rasa penang ni tempat paling best nak bercuti...tak caya tanya la org penang hehe

bestnya rasa tinggal kan office lama2 hihihi

4 comments:

Luth Textile said...

zamz..
mai penang, roger la luth..
leh sembang2.. mau?

zamz said...

luth ko kat penang ek..mcm best je
cuma aku tak berani nak janji je..nak kenduri kawin ni cam byk je benda nak kena buat

Chekgu BaniHassim said...

penang sebelah pulau tu yg best...
eating hotspot mmg berlambak...
xcukup perut nak melantak...

zamz said...

hehe aku balik ni mmg asik mkn je pun mkn kenduri la katakan hehe

Post a Comment