3 Hari Tanpa Streamyx Yang Bengong

Takde mood la nak buat posting pun..
sebenarnya hari ni masuk hari ketiga la internet aku down..
ingatkan kejap je..dah 3 hari ni terpaksala aku call tm

nak check la apa problemnya...agaknya baik sgt aku ni..dah 3 hari baru nak call..

lepas puas interview sakan...pc aku dgn modem nampaknya ok je takde problem pun..
technical assistant tu cakap dia akan check dgn org server kalau sumenya ok esok dia akan call utk buat appointment kot..

tgk2 dlm sejam lebih tu internet dah aku dah ok plak..nampak sgt problem dgn server diorang...
agak2 boleh ke aku claim suruh diorang prorate kan bill streamyx aku ek..

rasa cam impossible je..huhu

3 comments:

Chekgu BaniHassim said...

mungkin tidak...!
dorg pedulik ape..ni la masalah kalau monopoly dlm bidang tu..
kite kena akur je...hampess...

zamz said...

monopoli ke kan dah ada byk co yg provide internet services nih...
kalau tak sedar gak tak tau la kan

Grandma Soul said...

jangan harap la kalau dio orang nak pro rate.

Post a Comment