KL - Yong Peng - KL

arini kira penat gakla...pepagi lagi dah kuar..selalunya hari ahad time2 ni tgh layan bantal lagi takpun pi bekfast..tapi arini aku berangkat ke yong peng..sebenarnya ke labis..tapi kuar kat hiway ikut yong peng...ada weddingla kat sana...

rasa cam first time aku sampai sini...jumpala tempat2 nama pelik2..cam Chaah, Desa Cari Jodoh...korang penah dgr ke haha..org johor sure tau kot

tapi aku suka la hiway ke selatan ni ..jalan straight je..nak speeding pun best..cuma ada la speed trap kat senawang tadi..ntah kena ntah tidak...tunggu jelah

dah abis wedding baliklaa...and standard la sebelum sampai seremban je mesti jam...ntah kenapa tak paham aku....mmg diorang suka bawak slow kot area seremban nih...

5 comments:

FiNaZ~! said...

wah...rindu nak pegi nak pegi Mados!! dan mndi air terjun kat Bantang..

zamz said...

finaz kat mana tu...tak pasan plak ada nama tempat tu smlm

FiNaZ~! said...

hah? xkan x perasan..sblm smpi yong peng rsnya..xtahu sgt, ikut memer balik paloh..

nama2 tempat kat sn agak weird.. :)

luv de place

zamz said...

tak pasan plak..sbb drive kan..tapi yg perasaan tu la desa cari jodoh ..rasa nak berhenti je tangkap gambar tapi sbb hujan tak jadi la hehe

Anonymous said...

dah lama betul tak balik yong peng..bila baca artikel ni teringat sedara mara kat yong peng dan juga pusara arwah emak kat sana..

Post a Comment