Di Mana Sharlinie Selepas Setahun?


nampaknya dah setahun pun adik sharlinie hilang tanpa jejak..rasanya org ramai pun dah semakin terlupa..tapi parents dia sure takkan lupa kan...

still berharap satu hari ada org terjumpa sharlinie nih....

3 comments:

Chekgu BaniHassim said...

rasenye cam tak jumpe je...
aku rase dier dah jadi org lain kut...
mungkin org pun dah tak kenal the real sharlinie...

susah nk jumpe kalau dah hilang...

messyremo said...

rasanye kalau adik sharlinie masih hidup,ceritanya patut di filemkan...
tapi skang ni,hanya tuhan saje yang tahu di mana sharlinie..

Zamz said...

agaknya la kan..dia pun mungkin dah besar sikit..budak2 kan cepat membesar
tapi 5 ke 6 tahun takde la beza sgt kan

Post a Comment