Meh La Salin Kulit

emm best gak tukar2 template ni kan...kalau boleh tiap2 minggu nak tukar tapi nak cari yg sesuai yg malas tu..lepas tu nak edit plak kan..

so sempena tahun baru ni saja la buat perubahan sikit...dari kaler putih terus kaler gelap...blackout terus...nanti nak try letak snow plak..

lagi satu sebelum ni 3 column..skrg dah 2 column nampak lapang la plak..

thanks to ien..dia la yg edit template nih dan buat pengetahuan korang gak..aku letakkan posting pasal ien kat bawah ni....semoga dia sembuh hendaknya


6 comments:

zariel said...

hmmm... boleh tahan :) lebih ramai sejak kebelakangan ni memilih warna hitam utk tema beloq. cun! hehe

Chekgu BaniHassim said...

nk letak snow cm abg nizam itu ke??
haha...

ko ni, cube la carik identiti sndiri...kang org samekan ko ngn nizam lak, padahal ko lebih sasa dari nizam..ko nak??
haha....

zamz said...

zariel..skrg ni dah kurang sikit...aritu lagi ramai..tu yg malas sikit nak blackout kan blog aku nih..saja la nak try..

zamz said...

chekgu bh..letak snow tak semestinya tiru pakcik knizam tuh (ko jgn underestimate umur dia tau)..

saja la nak buktikan blogspot boleh hahaha bukan takat wp ..tu pun kalau aku rajinlah hahaha

*secret said...

wah..makin anggun aa blog ni..
bubuh aa salji pat2,t nk dtg sini kne pkai sweater la *brrrr*

Zamz said...

secret..takde snow pun boleh je pakai sweater hehe

Post a Comment