Solusi: Panduan Hidup Bersyarat


penah tak korang baca Majalah Solusi nih

majalah ni baru je edisi ke 3, tapi aku suka dgn info2 dan penulisan kat dlm majalah nih berbanding majalah lain

antara penulis2nya ustaz zahazan, ustaz zaharuddin, sedara dari saiful islam dan ramai lagilah

aku rasa berbaloi la kalau korang nak berbelanja utk majalah mcm ni..cuma aku rasa kalau majalah ni ada website nya sendiri lagi best..

7 comments:

Jard The Great said...

waaa... aku nak try la baca majalah neh.. rasanya ade tak majalah nih kat perpustakaan?? (hehe.. dpt la baca free..)

zamz said...

haha jard takde kot
murah je ni 9 ringgit

Darma Yoga said...

di lelang apa di lelong bang??????

Zamz said...

darma..the mall yg dilelong..hehe

@LiYaNNuaR said...

taktau pulak ada majalah nih.. thanks bro.. ti kalo jumpa... bole gak usha2...

Zamz said...

emm aliyannuar kalau jumpa beli lah..best majalah ni

Islamic Tazkirah said...

Salam, erm..bagus majalah nie: ada isu tersendiri, pandangan tersendiri: layak dengan harga dan dan kulit yg bermutu... :)

>>Islamic Tazkirah Online<<

..

Post a Comment