Bank Negara Malaysia Cuts OPR to 2.00%

wah tak sangka pulak bank negara seagresif ni

kalau ikut kan zeti punya statement aritu macam tak perlu je..lagipun sebelum ni dah turun kan 0.75% kan

hopefully bank2 pun akan turunkan Base Lending Rate diorang


7 comments:

IxoRa said...

tak berapa paham....

myfr3ak said...

btui tu 'cik/encik mvp'..

hehe, saya pun tak paham gak

Zamz said...

oo tak paham ke hehe..nantilah aku explain ye..hehe

AHMADSUFI6177 said...

explain jgn x xplain...

AHMADSUFI6177 said...

zamz bila nak ajar nuffnang saya nie??? ='(

Zamz said...

nanti bila ada masa aku explain okeh :)

Zamz said...

tak ok lagi ke nuffnang tu

Post a Comment