Fakta Bukan Auta: Superman, Batman Kecuali Kluang Man Itu Hero Yahudi

emm ni fakta yg aku rasa ramai yg tak tau kan..kita enjoy je tgk cite2 nih siap berangan nak jadi cam diorang lagi hehe full article

9 comments:

KhairiL's said...

lpas ni kena sokong hero² melayu
mcm cicakman,badang dsb.

AHAH

myfr3ak said...

skang ni kan ada HERO baru, Upin & Ipin.. ekekeke

penjenayah.merah.jambu. said...

huih?
siyes uh?
laaa..bru nk banje adek pkai kasut ade lmbang superman..
kne ganti len la ni..
macam2 jarum yahudi ni ye..
ish..ish..

Zamz said...

tul tu khairil lupa lak ada byk lagi hero malaya hehe

Zamz said...

myfr3ak..betul betul betul...upin dgn ipin kira hero terbaru la kan hehe

Zamz said...

secrett..betulla tu..beli kasut upin dgn ipin plak kalau ada la hehe

dBa said...

yekee?!!
la haii...hrm.....adik aku minat spiderman..
adehhh

Eiba said...

Ultraman tu masuk x??? Maklu laaa anak ku extreme tul ngan ultraman...ader apa2 yg related ngan ultraman??? Hik..hik..hikk...

Nadine Zuharra said...

semua cter nih dah 'ter'tengok..hehe..
tula kalau kita saling beringat.. maka pengetahuan am kita ttg isu2 cmni akan semakin bertambah..
anyway,thanks!

Post a Comment