Usik-Usik: Murid, Cikgu Dan Sekolah bersama Khazim




hehe yg last tu aku rasa mmg relevant sesangat zaman skrg nih hehe

8 comments:

KNizam said...

haha aku suka yang 1st
perghhh lama siot tak masuk exam hall. haha

Suryani said...

part main gitar tu yg xleh handle...teringat time kat matrik...penat nak hafal kimia organik...berbelit2 lidah..haha

AHMADSUFI6177 said...

hahaha.. klakar la... part yg cikgu tu... masa sek ajar kira keuntungan degn ank murid.. waktu cuti dengan mmber2 lak... haha

SiS-lin said...

boleh di guna pakai tu mesej mak kepada anknye tu..zaman skrg ni mmg gini la yg terjadi,bkn nk cr keje mnjamin ms depan,tp mak bapak yg kena jamin dia..adehhh

zamz said...

haha knizam..bleh la teruskan cita2 nak duduk dlm exam hall balik

zamz said...

Suryani..dulu2 takde nyanyi camtu ke nak hafal formula hehe

zamz said...

ahmadsufi cikgu2 skrg pun bleh buat part time tau hehe..bukan takat ajar tuisyen je

zamz said...

sis lin..mmg dah normal dah skrg..mak bapak la yg kena jamin..sapa lagi nak jamin..jgn anak lari sudah..mak bapak jugak kena bayar balik

Post a Comment