Adeh Ngantuknyaa...


macam2 aktiviti arini..

sampai ke malam pun ada aktiviti lagi..apa lagi kalau bukan cuci akuaria hehe

penat woo..

tapi dah kul 12 lebih pun anak aku yg kecik nih mata besar lagi..siap bleh nyanyi2 lagi..

harus tersengguk2 esok kat opis

apa2 pun have a great week ahead to all of us

18 comments:

Chekgu BaniHassim said...

lorr...
ko dah ade anak ke...
haha...
(buat2 terkejut)
aku igt ko sebujang KNizam itu...
huhu

kem salam aku kt anak ko yg masih belum tido tu...

IxoRa said...

Muah muah....cium skit kat anak yg comel tu...

Senyuman dia tu melekat di jiwa !!!!

Nyanyikan la dia satu lagu, harap2 dia tertido :)

intan.dayana said...

bile la si kecik itu nk tdO...
tidak ngantuk kah dea..??
cOmel nye...

AHMADSUFI6177 said...

eh.. gigi dah ada la... brapa bulan nie ek??? hehe

Adry said...

lalala.... ala tomelnya...

Eiba said...

Lohhh...ader mix chinese eh??? Suka nyanyi??? Sama!!! Sama sgt cam anak2 eiba yg gurl tu...sehari dia tak nyanyi...hidup Eiba mmg x sempurna..Psssttt..baper tahun dah anakny tuuu???

iEn said...

uhuk! tak tidoq lagik anak sowang neh :p

Nadine Zuharra said...

comell..! : ) lewat ye anak dara sorang ni tido..haa,kalau ade anak kecik mmg gini,selagi si kecil tk tidur selagi tula mak&ayah kene berjaga..hehe

dins said...

baru nko tau..penat lelah jaga ikan..ehehehe

Zamz said...

haha chekgubh..buat2 la terkejut lagi hehe

Zamz said...

ixora..dah sampaikan dah hehe

Zamz said...

intan..camtula jadinya..bila tetiba terbangun dari tido kul 10 malam hehe

Zamz said...

ahmad sufi..20 bulan ;)

Zamz said...

haha adry tgkla bapaknya wakakaka

Zamz said...

eiba mana ada mix chinese..mix mak bapaknya aje hehe 20 bulan ;)

Zamz said...

ien..tu smlm..arini dia tido awal hihi

Zamz said...

betul tu nadine

Zamz said...

haha dins..mmg penat dah la berat akuarium tu..nak angkut air lagi takde ke akuarium yg automatic je

Post a Comment