Jalan2 Cuti2 Msia ~ Kuching

ni tempat kucing2 lepak hihi

penat budak2 ni jalan kat bandar kuching..take 20 kejap hehe

ni bangunan DUN yg baru..tapi belum siap lagi kot..seberang kuching waterfront je

kat waterfront ni boleh naik feri diorang bawak jalan2 kat sg sarawak tu..tapi rm 60 sorang..nampak mcm best je..mcm titanic pun ada

dinner kat waterfront..nampak cam best gak..cuma slow sgt lah..penat menunggu

aku pegi bawak budak2 ni takla ke mana sgt..tapi gambar byk gak..nantila aku letak lagi dlm posting lain..aku paling suka pegi crocodile farm la..buaya punya la byk.................tungguuu

8 comments:

aZuRa AhMaD said...

bestnya gi sarawak..bila la zura & husband nak leh pi sana lak...aritu bercuti kat cameron highlands...thn dpn..nak gi mana yaa...

Myza said...

Zamz, takkan tepek gambar je, citer la sikit apa yg ada kat Waterfront tu, makan apa yang best, tmpt mkn murah tapi sedap dan yang sewaktu dengannya! Pegi satu famili aje ke?

Chekgu BaniHassim said...

woah, pi jalan2 swak rupenye...
boleh la bawak ole2...
keychain ke, fridge magnet pun jadi laa...
huhu

kalau ade entry makan lagi besh...boleh ikut cam KNizam tu sket2...
tp takleh kalahkan dier laa...

Zamz said...

azura..tryla book airasia..kalau dpt tiket murah mmg tak mahal sgt tambangnya..

Zamz said...

haha myza..nantila cite..kalau nak tunggu nak karang cite sampai esok pun tak buat posting lagi pasal kuching hehe

Zamz said...

haha chekgu bh kalau kau puji aku boleh gak aku bagi kat ko souvenir..tapi sbb ko puji knizam mintak kat dia lah hahaha

IxoRa said...

Bestnya dia ke kuching...Kuching bandarnya bersih kan? pergi tak ke perkampungan budaya?

:D

Zamz said...

not bad la ixora bandar kuching cam aman je tak macam kl lah definitely hehe

sana jam pun sikit2 je..tu pun time nak masuk keja je

rasa tenang sikitla pikiran dok sana hehe

Post a Comment