Overnight di Tiara Beach Resort Port Dickson




semalam sempat lagi la aku overnight kat PD..kat Tiara Beach Resort..

best gile lah nampak swimming pool dia..macam theme park..

tapi sbb kesuntukan masa..tak sempat la nak rasa mandi kat swimming pool cam laut nih..

kat tepi2 pool pun diorang letak pasir pantai..so that ada terasa macam mandi laut kot..sbb resort ni bukannya tepi pantai..its on the other side of the beach..

cuma resort ni jauh ke atas sikitlah..tapi bilik pun besar..sesuai utk family lah

one day nak try lagi pegi sini..korang penah pegi ke..tryla website diorang kat sini tiara

9 comments:

su said...

tempat ni mmg best...pernah gak berkursus kat sana 3 hari 2 mlm...bilik sg2 selesa..

su said...

*sgt2

IxoRa said...

Pernah gi...best syokkk....mandi manda kerjanya!

Zamz said...

tula su..bilik dia besar banget

Zamz said...

tulah tgk org2 lain mandi tak ingat dunia hehe

Gieyana said...

tgkap gmbar swimming pool jer ka? org yg p tu mn gambarnyer>hehehehe...

Zamz said...

gieyana..tu kat dlm swimming pool tu kan ramai org hahaha

Myza said...

Gi sana ada keje atau saja bawak anak2 mandi2 hujung minggu? Ramai org cakap tempat tu best, tapi blm ada peluang nak pegi sana!Tapi mesti pegi jugak!

Nemo said...

haha.. tempat nii en sumpa best. dah berapa kali g.. prnh skli tuu amek 3bilik trus bwk nenek, kazen sme agkt.. haha

Post a Comment