Berat Mata Memandang Berat Lagi Mata Aku Nak Tido



dah beberapa hari rasanya aku tak update secara konsisten..sbbnya kat office mmg tak sempat nak update...dah balik rumah pulak letih gile...rasa nak tido terus je

bila dah letih nak update pun takde mood huhu

tumpang baca je lah kat blog org lain kan...tak letih sangat takyah susah pikir apa nak post..

kekadang ada gak rasa nak upah knizam tolong updatekan utk blog aku sekali since blog dia dah byk sgt posting kan ekekeke

6 comments:

Adry said...

aku plak skrg tidur yang tak teratur... lalalala... bingung kepala jadinya..


Adry @ http://www.adrysabry.com

Jard The Great said...

hehehe.... sometimes perlu gak berehat dari blogging..

zamz said...

jard betul3..tapi kekadang rasa nak berehat terus pun ada gak hehe

zamz said...

adry apasal tu..takpela weekend dah dekat..bleh tido 48 jam hehe

penjenayah.merah.jambu. said...

comel je muke kucing tu..
macam bengang pun ade..
hihi..

Adry said...

uish... kalau tido 48 jam tu nak mati dah tu gamaknya.. hahahaha

Post a Comment