Champions League Fixtures for Quarter Final: MU vs Porto, Villareal vs Arsenal



malam ni ada 2 quarterfinal lah...utk sesapa yg rajin nak bangun tgk game nih kalau ikut time astro kul 2.40 am..maybe lebih sikit kot sementara diorang nak cakap2 kan

walaupun porto ni bukanla team besar sgt tapi diorang penah menang mu masa zaman mourinho dulu kan...hopefully mu menang besar lah mlm ni..

arsenal plak lawan villareal...tak tau la nak cakap sbb villareal ni boleh tahan gak..
so tgk je la mlm ni

2 comments:

Armin said...

kacang jer tu porto....xder mslh la...mesti blh menang punya..:)

plng tidak pun 2-0 lah..

Zamz said...

harap2 4-0 lah..baru leh pegi porto dgn senang hati hihi

Post a Comment