F1 Sepang: Button and Brawn Victorious After Rain Stops Play in Malaysia and Full Results



Brawn GP's Jenson Button nampaknya menang second race in a row after the Malaysian Grand Prix .Nick Heidfeld second place for BMW Sauber, with Timo Glock third for Toyota.

Half points je awarded as the race tak sampai three quarter pun.

nasib baik diorang tak restart..kalau restart ntah pukul berapa nak abis ek..ada half round lagi tuu..tapi sure interesting nak tgk diorang race dlm gelap..

7 comments:

KNizam said...

siap la next year aku pergi naik motoboat. park kat tasik cyberjaya. haha

SyaFia said...

nizam - nak ikut gakkkkkkkkk.. bawak dslr sekali la

Zamz said...

haha byk la hang...ingat dekat ke cyberjaya dgn sepang hihi

Zamz said...

syafia tunggula knizam beli dulu hihi

Chempaka said...

Hahaha... Knizam nk bw boat thun depan... Bawak la sampan baru dramatik skit... Nasib baik xpg tahun ni... Kalau x mesti hampa sbb race xhbs...

Myza Pesona said...

Nasib baik tak pegi kali ni! kalau tak kuyup la jawabnya, tangkap basah la pulak, hehehe!

pinginbelajar said...

up to date sekali beritanya... thanks

Post a Comment