Garmin GPS



aku first time tgk kawan aku guna garmin gps ni mmg rasa teruja lah..dia cakap dia install dari internet je tapi kalau nak beli pun boleh.

baru ni aku beli henpon, tokey tu kata dia leh installkan utk aku tapi sampai skrg pun dia cakap belum ready utk install lagi..tapi dia cakap dtg isnin ni

kalau takde gak isnin ni aku nak try install sendiri lah...aku rasa gps ni byk berguna esp bila korang nak ke tempat yg tak familiar...

actually nokia dah ada gps sendiri tapi not well updated la kat msia ni...tapi kalau kat uk ke mmg bagus la..tapi since aku bukannya nak drive sampai uk..doesnt matter la kan




ni aku copy cara2 nak install garmin gps dari forum JomLayan

GARMIN XT ni adalah salah satu software GPS mobile yg terunggul masa kini.. Boleh trace speedtrap, pasar malam n mcm2 lagi, software ni kena beli.. kalau kt ca4 penang RM299 ada kwn2 ku dari forum lain beli sampai RM400... ni ku gi free jee dgn latest map dia sekali..

nampak menarikkan...korang nak tau details lagi sila click Garmin.txt

kalau korang nak tau cara2nya try lah..tapi aku belum try lagi hihi

9 comments:

IxoRa said...

wah..mmg nampak menarik!

kt m'sia ni baru nak berkembang tp kt overseas like UK dah lama dah.... :D

confirm tak sesat kan ?

Admin.Jomss said...

kalu kita ade henpon yg ade gps, bleh install ke garmin ni? software ni kena bayar tak?

meo188 said...

macho gile ah alat nie

zamz said...

ixora...rasanya kalau sapa2 yg jenis malas bertanya mmg sesuai sgt dgn gps nih hehe

zamz said...

admin.jomss ...boleh je..mcm nokia mmg dah ada gps sendiri tapi still boleh install garmin jugak

software ni patutnya kena bayar lah
tapi ada yg boleh install free kot..cuba check dekat forum jomlayan tu

zamz said...

meo alat ni mmg macho macam ko lah hehe

Imran said...

zamz. aku puna da install kat touch pro aku dulu. kat nokia leh install. memang best. kepada sesapa yg nak dptkan secara percuma, cubalah berbaik2 ngan encik torrent kita. hehehe

Zamz said...

imran..ko install sendiri ek..

揚州炒飯Penny said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Post a Comment