Konsert AF7 Tenaga Pengajar Malukan Pengkritik: Akan Berulang Lagi?

korang ikut ke AF7 nih? tak macam AF dulu2 aku ikut konsert je...tapi sepanjang AF ni dimulakan dari dulu, last week punya konsert mmg pelik sikit la bila tenaga pengajar plak diberikan peluang untuk mengkritik pengkritik.

Aku sebenarnya bila tgk keadaan camtu rasa nak tutup muka je...tetiba plak rasa malu bila tenaga pengajar ni cuba nak mempertahankan student2 af.

aku rasa sbg tenaga pengajar diorang perlu lebih terbuka menerima kritikan dan bukannya menghentam balik pengkritik2. nasib baik last week pengkritik takde nak berbalas hujah masa tu jugak walaupun diorang sendiri tak berpuas hati.

aku tengok tenaga pengajar ni kalau dipuji bukan main lagi mengangguk2 setuju tapi kalau dikritik je terus geleng2 tak setuju.

apa2 pun kita tunggula malam ni kalau benda sama akan berlaku lagi ke tak. Aku rasa pengkritik pun dah bersedia kot kalau diorang kritik lagi oleh tenaga pengajar. Mau jadi medan perbahasan plak hehe

12 comments:

intan.dayana said...

btOl tu..ntah pape la af kali ni..mcm pelik je kan bile pengajar d berikan peluang mengkritik pengkritik..bek mcm tu xyah panggil pengkritik..sakit ati jek..

ezzati said...

aar..ada gak tgk..ntahpapentah..kalo aku jd pengkritik..smph xnk dtg lg bg komen

Anonymous said...

AF pun dah pandai berpolitik, nampaknya penyakit politik di negara ni dah terok.

queenlyana said...

owh.. ada eh.. bila pulak dorang berbahas tu... tak perasan pulak..

hye encik Zamz on The Blog.. ~ happy blogging ok!

myfr3ak said...

keh..keh..dah lama siol tak layan AF (sejak dok ostel ni, malas plak nak pi lepak kedai mkn smata-mata nak layan AF) hehe

Chekgu BaniHassim said...

erm...ko follow gak ek AF??
erm...elok gak transformasi cemni...dah 7 musim beb..
nak bagi lain sket..okelaa...

idalara said...

ye lah AF dah tak sehangat dulu..pulak tu tenaga pengajar boleh pulak kritik pengkritik..camtu takyahlah cari pengkriitik..diaorg jadi pengajar diaorg kritik balik..
or...just gimmik kot..nak bagi hot sikit konsert tu...

IxoRa said...

Sy tak layan la AF ni.... ;P

RHEA said...

rasanya AF1 paling ok kut.. sbb semua natural.. xde yg mengada2.. baik pelajar, tenaga pengajar dan juga pengkritik.. kan?

finas said...

ala...ni sume kontroversi ni..supaya bila jdi hal macm ni rating AF akan naek..saper untung??

ZaHiRaH said...

hurm..da malas nk tengok tv skang ni..bosan..nak2 lg reality show mcm nih..unless de cite best.hee

♥ shiMawar ♥ said...

erm..ape kate pas ni kite bg pluang pelajar plak kritik juri..?haha.. :p

Post a Comment