Nabil Bintang Paling Popular Anugerah Bintang Popular BH 2008 dan Keputusan Penuh

korang tgk ke tadi...aku tak sempat nak tgk lah..sempat tgk masa nabil amik award yg last tu je

nampaknya bintang paling popular pun bertukar2 kan. walaubagaimanapun aku tgk nama2 biasa macam siti nurhaliza, mawi, aznil, rosyam masih mengungguli kategori masing2. maybe belum ada org yg mampu memberi saingan pada diorang ni walaupun dah bertahun2 diorang menang.

apa2 pun tahniah pada sume pemenang seperti di bawah

Pelakon Filem Lelaki Popular - Que Haidar

Pelakon Filem Wanita Popular - Maya Karin

Penyanyi Lelaki Popular - Mawi

Penyanyi Wanita Popular - Datuk Siti Nurhaliza

Pelakon TV Lelaki Popular - Rosyam Nor

Pelakon TV Wanita Popular - Dynas

Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular - Meet Uncle Hussain

Artis Nasyid Popular - Rabbani

Artis Komedi Lelaki Popular - Nabil

Artis Komedi Wanita Popular - Norkhiriah

Artis Baru Lelaki Popular - Nabil

Artis Baru Wanita Popular - Stacy

Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Nawawi

Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana

Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Jamal Abdillah

22 comments:

myfr3ak said...

sempat! Hahaha, sempat lagi si nabil tu perli Jamal! Tapi siol je nabil, selambe jek dea hugs itu pompuan (aweknya..aku taktau nama apa..hehe). Kontroversi..kontroversi..

saffa said...

Laju jer update eyk.. LOL

shila said...

aah..betul2..selamba je dia peluk si irma awek dia tu..

intan.dayana said...

sempat tgk td..huhu
siap tgk nabil peluk irma lagi..
wOw~!
mungkin dea da tatau nk peluk sape kot..
hikhik~!

Zamz said...

myfreak...irma hasmi kan..aku tgk pun mula2 cam tak kenal hehe

Zamz said...

laju ke saffa..laju lagi berita harian hehe

Zamz said...

shila..sure ramai je yg melihat..bakal kontroversi kot ek

Zamz said...

intan dayana..kalau tgk tadi sume dipeluknya hehe

Adry said...

cerita nabil peluk irma tu aku rasa akan jadi isu kat memana... taktau la panas ke tak... biasanya camtula...

apa pun... memang puas hati ngan semua keputusan... Nabil Memang Best!!!

Cuma... ABPBH kali ni agak hambar la... hermmm

Adry @ http://www.adrysabry.com

IxoRa said...

Irma tu gf dia ke?

Sy igt dia peluk tu di luar kawalan sebab happy sgt ! Tp bakal jd kontroversi tu....

Tahun ni mmg dah rasa...aura si Nabil.

bd fabregas said...

yezzzaaa, nabil menang.. baeeek punyeeee..

catzer said...

aku tgk tv..tgh Faizal Tahir nyanyi blackout plak umah aku..hampeh tul

Jitegha said...

hahahahha nabil hatoyai!!! syabas!! wah! dia peluk ke irma tu? sedap x?hahaha aku x tgk pon..huhu

KNizam said...

giler power siot suara jamal
apsal la tak nyanyi lagu sepi seorang perindu
surelah lagi meletop ! haha

adalicious said...

banyak btol nabil bolot eh!! gilo r cmni

zamz said...

adry hambar ek...adlin dgn syahira tak best ke

zamz said...

ixora kalau tak silap mmg gf nabil kot

Zamz said...

fabregas ko undi nabil ek

Zamz said...

catzer camana leh blackout tu..takpe nanti ada ulangan kot ek

Zamz said...

jitegha tak tau la sedap tak..dia yg peluk haha

Zamz said...

knizam..sepi seorang perindu ek..ada kena mengena dgn ko ke hehehe

Zamz said...

adalicious ni time dia..bykla dia bolot

Post a Comment