PIKOM PC Fair 2009 is Back



From: Fri Apr 10, 2009

To: Sun Apr 12, 2009

Time: 11:00am - 9:00pm

Venue: Kuala Lumpur Convention Centre, KLCC, Kuala Lumpur

nampaknya sesapa yg nak upgrade pc ke..nak beli notebook baru ke..accessories etc..bolehla survey harga kat pc fair starting esok


14 comments:

izzat said...

xtahu nak gi ke x..bajet takder neh..hehe..xkan usha2 awek je kot..hmmm.. :D

IxoRa said...

Ada peluang nk cari gadget baru ni....

JOM....

Adry said...

kat sini pun start pc fair hari nie...


Adry @ http://www.adrysabry.com

meo188 said...

yipie...... kena g awal2 pagi..

mie said...

kedah pun star pc fair hari ni...
nk gi survey...
heheheee

Imran said...

harap2 ada lots of benda baru yg dipamerkan kali ni.

Zamz said...

izzat..ushar awek pun jadi ek hehe

Zamz said...

ixora cari jgn tak cari

Zamz said...

adry kat tawau pun ada ek

Zamz said...

meo mmg kena gi awal lah kalau nak pegi..dok satu hari haha

Zamz said...

mie..kedah pun arini gak ek..besar2an tul diorang nih

Zamz said...

imran org yg suka brg baru sure pegi nih

saffa said...

Esok Saffa akan pergi! :D Saffa suka Fair fair ni.. Next week Book Fair plak! :D

Zamz said...

next week ada book fair ke..nasib baik diorang tak buat serentak kan..dulu2 penah pegi diorang buat serentak..nak masuk pun tak boleh

Post a Comment