AF7 Final: Sapa Bakal Juara???


aku hampir terlupa lah malam ni final af7 kan...mungkin sbb aku tak ikut sgt diari dia

tapi boleh dikatakan sume konsert diorang aku tgk lah

selepas 10 minggu tiba masa nya juara af yg baru ditabalkan


sebenarnya aku harap hafiz menang malam ni..maybe sbb aku suka dgn cara dia kot..something different lah aku rasa...

yazid ni aku pun tak sangka dia boleh masuk final..kalau tgk lately ni dia punya ranking pun dah naikkan..tak tau la malam ni camana final


isma plak the one and only girl in the final..selalu juri puji dia kan..aku rasa bila aku dgr kat tv macam rasa biasa je..maybe audio kat tv tak sama dgn kat hall kot ek


akim ni aku suka gak sejak mula diorang interview dia nk masuk af..masa dia nyanyi lagu im yours sekejap je...tak sangka plak masa konsert pun dia dapat lagu tu..pakej mmg cukup la mamat ni..berlakon pun boleh kot
aril ni mmg kesukaan budak pompuan la aku rasa..sore dia kira ok gak la..kalau kena dgn lagu
so tgk je la malam ni ek sapa yg jadi juara..aku rasa kali ni lelaki akan amik balik the title kot

10 comments:

aman said...

huhu...dari AF1 sampai skrang, takpernah ku tonton rancangan nie. Aku takde astro. Huaaaa....

intan.dayana said...

vOte fOr aril...hihi

Sabrina said...

yah!!
HAFIZ JUARA AF 7!!
HIDUP HAFIZ!! :)

ezzati said...

blk2 tgk star trek, smpt tgk result je td..Hafiz menang..okla tuuu

dBa said...

hahahaa..
hafiz dah~~~well..aku x suke aril

zamz said...

aman jimat la tak tgk astro kan

zamz said...

intan dayana..aril no 2 ek..kurang vote ek smlm hehe

zamz said...

sabrina..ramai org vote hafiz smlm kan rezeki dia lah

zamz said...

tula ezzati ok la tu..best tak star trek

zamz said...

haha dba ada gak budak pompuan tak suka aril ek hehe

Post a Comment