Kenapa Blog Ni Tak Berupdate huhu

18 comments:

IxoR@ said...

wah...yg girl tu bakal menjadi blogger tegar!

:D

joegrimjow said...

ok
paham

Yanmie said...

hehehe..anak2 konker lappy yea..bdk2 skrg nie cerdik dh..

Kdja said...

haha.comel je..

Eiba said...

Hahahahahahahha...best!!! anak2 jadi alasan!! Elleeehhh...cakap jer la malassssssss........ hikhikhik...

Myza Pesona said...

Oooo patutlah! Kena la beli desktop lagi satu! untuk anak2 pulak!

Jard The Great said...

hahaha..sbb anak ko conquer tenet..

zaman dah berubah...

Zamz said...

haha ixora..harap2nya takla macam tu hihi..kalau blogger cam chedet takpela kot hehe

Zamz said...

joegrimjow..tq for ur understanding hehe

Zamz said...

tula yanmie..budak2 skrg dah pandai surf internet baca pun tak pass lagi

Zamz said...

kdja comel ke..tgk la sapa bapaknya hihi

Zamz said...

eiba..hahah macam penah buat je ekeke

Zamz said...

myza..takyahlah..kecik lagi tuu..

Zamz said...

jard mmg zaman dah berubah huhu

meo188 said...

syoknye budak2...

Dhiela Dot Com said...

hahaha... ingatkan Dhiela je yang menghadapi situasi seperti itu ... tu belum lagi bila anak-anak Dhiela main game Stronghold Crusader... memang dia pantau betul pastikan emaknya tak ambil alih tempat dia bila dia tinggalkan sekejap.. tapi ada gak bagusnya bila mereka tak kedekut ajar Dhiela yang tidak tahu main game tue walaupun umur masing-masing bawah 4 tahun ... seronok betul mereka bila Dhiela berjaya memahami dan mengikut tunjuk ajar mereka ... cuba tengok pula reaksi mereka bila Dhiela tak paham apa yang mereka cuba sampaikan ... sabar aje lah...hehehe...apa-apa aje lah...

Zamz said...

haha dhiela ..best gak kan kekadang kalau anak yg ajar..bagi diorang confident sikit bila nak explain something

Zamz said...

haha meo budak2 biasalah..mmg keja diorang berseronok je pun

Post a Comment