Cite Pagi Sabtu

macam2 cite pagi sabtu ni kan..

antaranya misteri kematian setiausaha politik exco selangor...apa yg terjadi sebenarnya

pastu bom kat hotel marriot dgn ritz carlton kat jakarta..ingatkan dah habis dah bom sana sini..ni dah start balik..9 org mati

pastu mlm ni mu lawan malaysia..mcm takde je kat tv..dgr2nya tiket pun sold out

apa2 pun have a gud day ahead..

10 comments:

IxoR@ said...

Pepagi lepak blog zamz sambil baca berita terkini....thank you bro!

::AnEp:: said...

huhu..xde dlm tv..hmm..nie x best nie..

intan.dayana said...

uhuk.uhuk.dah lame x bace paper.haih.

Sis-Lin said...

a'ah lin dh bc ni berita pg ni,kebetulan artis msia byk tu kesana,sempena APM kan?...harap x de la apa2 jadi lps ni...

Zamz said...

ixora welkam

Zamz said...

anep apa yg xde dlm tv..rasanya sume tu dah masuk tv kot

Zamz said...

wah intan sama la kita..dah lama tak baca paper..baca internet je hehe

Zamz said...

mlm ni ke apm sis lin..tak tau plak hehe

Chekgu BaniHassim said...

dah kalah "tipis" katenye MU dan 1malaysia...
huhu

ke bagi chance je???

Zamz said...

chekgu bh aku pun selalu rasa camtu gak..cuma kekadang terpikir tak adil plak utk pemain msia..maybe mu bukan bagi chance cuma diorang tak main bersungguh2 je

Post a Comment