I ll Be Missing You ~ Puff Daddy featuring Faith Evans



vclip dgn lagu ni pemes la masa aku study dulu..

jatuh motor je bangun terus nyanyi hehe

12 comments:

DaliaLiyana said...

jom layannn lagu...la..lal..lal...la...

alang said...

puff daddy nie sape eh?

Cintailah karya tempatan. Muehehe. Tp klau dah karya tempatan mcm hampeh nak wat camne eh.

p/s aku suka old skol nye lagu tak kisah omputih or melayu. Gun n roses pun ok wut. hehe.

zamspotte said...

Puff daddy... huhu.. semakin lupa plak lagu2 ni... hehe (asyik layan indie jer)

Chekgu BaniHassim said...

layan laa lagu nih...
best dowh...

Kasawari said...

wah jatuh motor terus nyanyi ker.. huhu

layannnn lagu ni..

Cybernetics Mind said...

memang minat lagu ni...
sampai sekarang..
dlm henpon pon still ada lagu ni...
version yg ori pon layan gak..
Every Breath You Take....THE POLICE

Zamz said...

dalia layann

Zamz said...

alang aku layan dua2 la..kenapa kena pilih kan..

Zamz said...

zamspotter ko layan indie ek..

Zamz said...

chekgu bh ko mesti kecik lagi masa lagu ni kan hehe

Zamz said...

cybernetic mind masa lagu ori tu aku pun kecik lagi..huhu

Zamz said...

kasawari..bukan senang tu jatuh motor terus nyanyi hehe

Post a Comment