Jom Register Free Internet Wireless@KL

korang dah penah guna ke wireless kl nih..aku penah la try online guna wireless kl ni kat puduraya..not bad la..setakat nak surf internet aritu mmg takde masalah

cuma kena register dulu lah..walaupun seksa aku nak register aritu, finally berjaya gak

aku tak sure plak coverage utk wireless kl ni cover satu kl ataupun bangunan2 tertentu je sbb kalau cover sume tempat dlm kl takyahla org kl subscribe internet lagi kan

apa2 pun at least kalau kat kl bolehla nak surf internet..aku harap sgt kat lrt2 station pun ada internet coverage termasukla seluruh lembah kelang bukan kl je

register kat sini

10 comments:

IxoR@ said...

Ermm...cuba sign up dulu....

Tengok cam ne result nya.....

zamspotte said...

huhu... Free ker?? best nyer dok KL, takyah beli streamyx lagi haha...

Zamz said...

ixora cuba jgn tak cuba..

Zamz said...

zamspotte tak sure la sume tempat ke tak..rasanya kat bangunan2 public je kot
rumah pun takde

meo188 said...

yakah? cayalah konsep 1malaysia!!! wohooo!!!

meo188 said...

yakah? cayalah konsep 1malaysia!!! wohooo!!!

meo188 said...

yakah? cayalah konsep 1malaysia!!! wohooo!!!

meo188 said...

eh... spam... mintak ampun

Zamz said...

haha meo..semangat 1malaysia kuat betul hehe

::AnEp:: said...

huhu..nk register lah..nnt leh online kt puduraya...huhu..laju ke??sume kawasan dpt ker??

Post a Comment