Laluan Terus KL - P.Pinang Mulai Isnin Depan

finally, siap gak ..ntah kenapa dari dulu tak dibuat laluan terus

tapi ok gaklah..dah siap kan..

tapi kalau lepas ni buat 3 lane all the way pun best gak kan...baru berbaloi2 bayar tol mahal2

14 comments:

meo188 said...

yipie!!!!!!!!

Zamz said...

wah meo senang balik kg ek

::AnEp:: said...

yeayy...dah ciap pon..nnt senang r ckit..cpt smpai umh..huhu..

Zamz said...

cepat sikitla..harap2 nya kurang la accident kat area situ ek

chentatiku said...

alhamdulillah..baru je dgr berita kat radio td..

Zamz said...

chentatiku..lepas ni terus je lah kat situ..vroommm

ezzati said...

tol msti naik kan bila dh combine..

IxoR@ said...

bayar mahal kalau line clear tak de masalah...tak de hal...ini, bayar mahal..tp jalan jem gak..apa cerita?

Luth Textile said...

xmo jem.. jem gak, naik jalan biasa..

Zamz said...

ezzati harap2 nya tak lah...takat buat laluan terus jee

Zamz said...

luth jln biasa pun dah luas skrg ni kan

Zamz said...

tulah ixora alang2 ikut jln biasa takyah la bayar tol

Anonymous said...

naper aku lalu situ tadi kena berenti baya tol mcm biasa jer??? isnin kan? -9600-

Zamz said...

tak siap lagi ke..isnin bila dia cakap nih..isnin tahun depan ke hehe

Post a Comment