MU Tak Puas Hati Lawan Malaysia Lagi Isnin Nih...

nampaknya warga Malaysia berpeluang untuk menyarung jersi Malaysia plak isnin nih bila MU setuju utk lawan lagi sekali disebabkan pembatalan perlawanan dgn Indon..

tadi kan ramai yg pakai jersi MU..so kali ni bolehla pakai jersi Malaysia plak..bila lagi nak berbangga dgn pasukan sendiri kan hehe

26 comments:

zool said...

Menarik tu..
tapi aku tak kan pegi gak

imanshah said...

Kali ni mesti Malaysia kalah besar..haha

adib. said...

tu tanda depa geram la..angin pon dah masyuk elok kan..awat depa tak leh main bg sempoi plak skali lg..bg yg pakai jersey MU tu..trus kan lah...

Zamz said...

zool sbb ko jauh kan hehe

Zamz said...

imanshah..mungkin la..tapi mungkin tidak jugak..kita tungguuu

Zamz said...

adib..ramai yg takde jersey msia pun kan..

RobinHood said...

Nanti Kita g Jumpa Bomoh!
Bagi Malaysia Menang...

Kan Org Melayu Pecaya Sgt Bomoh!
;p
huuhuhuhuhu

KhairiL's said...

harap2 ada live kt astro mcm td

Zamz said...

kalau betul bomoh tu power dah lama msia jadi champ world cup

Zamz said...

betul tu khairil harap2 nya ada lah

ZARA 札拉 said...

hahaha~

aku cinta pada MU!!

hoyeah!!

azhar said...

lawan lagi sekali…

aduh..

sapa dapat duit tiket tu??

habis duit rakyat org putih bawak lari..huhuhu

sekali lawan cukup laa..

kalau nak 2 kali..takyah tiket aaa..atau pun guna tiket utk perlawanan pertama..

Zamz said...

haha zara..masih ek hehe

Zamz said...

azhar ..tak sure la plak camana arrangement nya...baca news tadi kerajaan indon dah bising mu nak cancel game dgn diorang

~ieDa~ said...

Td pkl 5 bkn ade ke MU lwn M'sia ke..?
Pe citer nye ekk?Sy x tgk pun TV..

Zamz said...

ieda MU menang 3-2

~ieDa~ said...

Owh!Iya ke?Alamak..Mesia dpt score 2 gol?
Aisehhh..kalo dpt Mesia 3,MU 2 tu cantik
la kn..

Zamz said...

tulah tak sangka kan msia bleh score 2 gol against MU..hehe

iEn said...

eh mcm xcayaa laaa lawan ngan malaysiaa.. wah mesti hebat kena ganyang neh hehe

Zamz said...

haha ien cam tak caya ek..percaya laaahh

::AnEp:: said...

jom pegi..xsabo rsenyer..myb msia mng ker utk prlwnn kali ke dua ni..

Zamz said...

anep pegi la..bukan senang nk tgk msia menang dgn mu kan..kalau tak menang pun rasanya semangat kali ni lebih lagi kot

Dba Ghani said...

laaaaa...bgus mcm tu...aku sokong....
hehehee

kita said...

betul bro..jom sokong pasukan tanah air sendiri...jangan jadi rakyat yang durhaka pada pasukan bola sendiri

Zamz said...

dba ghani sokong sapa hehe

Zamz said...

kita betul3

Post a Comment