Hypp.TV Ada Sesapa Pernah Try?

aku check website hypp.tv nih..aku tgk mcm2 channel ada english premier league pun ada gak..murah je pun..subscribe setahun baru RM89.90

cuma tak penah dgr plak org yg subscribe..maybe boleh jadi alternative to astro kan...takdela diorang sesuka hati je nak naikkan subscription fees..

aku rasa kalau dah ada high speed broadband nanti..ntah bila nak siap ek..sure ramai yg guna internet je tgk movie, sports ke...

2 comments:

ezany said...

tgk online krg feel sket dr tgk kat tv.. monitor pun bkn besar sgt.. hehe.. lgp pun takut nnt dah subscribe mcm lembab lak kan.. asek buffer jer.. mane leh tahan.. :D

Zamz said...

hehe murah je nak try pun....nanti kalau dah stabil beli je pc connect ke tv terus..

Post a Comment