Waheeda - Akhil Hayy Sah Suami Isteri


kalau dah jodoh tak ke mana kan...selamat pengantin baru semoga kekal hendaknya

20 comments:

is said...

tahniah waheeda dan akhil hayy.
apa2 yang berlaku memang dah tersurat.
masing2 ada pandangan berbeza yang penting hidup mesti diteruskan.

LuVidA^^ said...

ckp je awal2..kn sng..sj je nk kontroversi..ngade :P

imanshah said...

eh dulu kata tak da apa2..huhu.eh ustaz tak baik bohong tau..hehe gurau2..

Selamat pengantin baru buat kalian

intan.dayana said...

ahaha.tahniah la.semOga berkekalan ke akhir hayat.

Luth Textile said...

sian bini lama dia

ezzati said...

td kt melodi tunjuk gamba waheedah.. pkai bju nikah..huhu

meo188 said...

jodoh.... jodoh semua nie... huhuhu

aZuRa AhMaD said...

cakap putar belit...mau org tak nyampah....kalau dah suka tu ngaku jerlah.....sian bekas isteri pastu anak-anak.....yang ramai tu

IxoR@ said...

oleh kerana sebelum ni sering sangat menafikan, pastu sekarang dah sah suami isteri....rasa macam tak gemar la dgn diaorg ni...

apa pun, semua yg terjadi sudah tersurat...ajal dan jodoh ditangan Tuhan...

aRien de GreaT said...

HMM..NTH LA..NAK CKP LEBIH2 TKUT ARIN PUN NNTI JODOH NGN LAKI ORG..TPI TU LA..SUDAH TERANG LGI BERSULUH

ZAMZ..MNA PEGI..SEJAK AKHIR2 NI SEPI JER

Zamz said...

betul tu is...setujuk

Zamz said...

luvida..cakap awal pun org marah cakap lambat pun org marah gak hihi

Zamz said...

imanshah..dulu lain skrg lain hehe

Zamz said...

intan..tul tuh semoga kekal dunia akhirat

Zamz said...

emm luth mmg kesian..anak2 lagi kesian..tapi hidup harus diteruskan

Zamz said...

zati ada ek kat melodi smlm tak tgk plak

Zamz said...

tul tu meo..ko bila plak hehe

Zamz said...

azura marah nampak hehe..sabarrr

Zamz said...

ixora tul tuh..ajal maut ditangan Allah

Zamz said...

arien apa yg terang bersuluh tu hehe..skrg ni org pakai spot light je hehe

ada la arien..cuma tak sempat nak round dgn balas komen je..

Post a Comment