Cite Pagi Isnin

dah lama tak berposting..nak kata bz sgt tu tak jugak..cuma jarang la plak online bulan2 posa nih

kalau online pun kejap2 je

nampaknya bulan posa pun dah masuk pertengahan...sure dah byk amalan korang kan..
kalau rasa tak cukup tu bolehla tambah lagi..tapi selalunya towards the end ni macam2 la yg nak disibukkan plak dgn nak shopping raya lagi, nk balik kg lagi etc

cuma yg tak sedapnya ni la musim2 tragedi cam gambar kat atas tu kan..ngeri je tgk kat tv smlm ni ada dlm paper plak..

dgn budak2 plak start ada yg cedera sbb main mercun..aku rasa kekadang mercun yg diorang main tu mmg bahaya lah..bunyi mengalahkan bom..

diorang yg berani2 sgt main tu patut hantar je ke palestin baru tau bunyi bom betul kat sana hehe..ni kat sini meletup sana sini org nak tido pun terkejut2..

apa2 pun selamat beramal..ada 13 hari lagi kan bulan posa nih..dan berhati2 di jalanraya

sgor cuti arini ek..abis la jam kat kl huhu

5 comments:

chekgu BaniHassim said...

kalau KL jam, takyah la shopping kat KL...
pi la shopping kat shah alam ke, klang ke..
ulu klang ke...huhuh

Jard The Great said...

aku suka shopping kat carrefour ja.. ehehe

imanshah said...

Selamat bercuti bro..hati2 bila balik kampung

papabear said...

fuh... hancus... ngeri nyer...

IxoR@ said...

selamat bercuti....

;D

Post a Comment