EPL: MU Went to the Top of The League and Sunderland's Scandal Balloon Goal Against Liverpool



smlm korang tgk ke bola? aku tak sempat nak tgk lah..ada open house lagi..
tapi MU menang lagi despite the other 2 kalah hihi

Chelsea kalah kpd Aston Villa 1-2

Liverpool plak kalah kepada Sunderland...0-1..yg bestnya gol sunderland tu deflection of beach ball yg ada kat tgh padang..ntah mana datang hahaha..layan vclip gol sunderland

4 comments:

ZARA 札拉 said...

Glory Glory Man United!!

Hahahaha~

SCHAKEYRA said...

no komen!! suka real aja sebab ada iker..

(onliy the reason kenapa pompuan suka sangat bola heheheheh~)

Bapak said...

beach ball tu ada lambang liverpool la, ni kerja supporter liverpool la kot...heheh..

apa2 pun glory Man U! next weekend, layan liverpool lak kat anfield

Armin said...

wah...

mmng ak sentiasa mghrpkan lah MU kembali ke top..

hidup MU..

Post a Comment