Kepenatan dan Kemalasan Melanda Lagi...huhu

dah lama aku tak buat karangan kat blog nih..

kering idea kot..malas pun ada..penat jgn cakaplah..penat makan sbb byk open house..tak open house pun makan tak hengat gak haha..

sendiri mau ingat lah..kurangkan yg banjir2 tu huhu

minggu ni gak anak aku yg first tu celebrate besday yg keenam..
next year dah darjah 1..cepatnya membesar..
tak sempat plak aku buat posting masa besday dia aritu..sib baik dia happy je dpt hadiah..
bibik pun sempat lagi suruh guna gaji dia belikan hadiah hehe...

minggu ni gak anak aku yg kecik tu start pakai spek..
tak sangka plak umur baru 2 tahun dah kena pakai spek...selama ni dia rabun jauh rupanya..power sampai 700 lak tu..
tak sangka gak la sbb aku dgn wife mmg tak pakai spek pun..nasib baikla dpt detect awal..

rasa kesian pun ada gak..tapi dia ok je pakai spek..takde pun nak buang2 mungkin sbb dia nampak lagi clear dari sebelumnya..kalau nampak kelabu je sure dah buang kan...cuma rasa kesian plak 2 tahun dia tak nampak clear..huhu

amacam still comel lagi tak..

7 comments:

IxoR@ said...

wah...still maintain comel dik...ahaks!

hepi besday & hepi deepavali...

:D

ZARA 札拉 said...

comel giloks!!

kem salam dia!!

Shifu67 said...

emmmm... nak bagi berapa laa markah...karangan ni... tak ikut format... keluar tajuk... :)

meo188 said...

dah anak ?

eh, apakah?

berpakah umur anda?

apakah?

arnamee said...

Salam, power dier sme ngn anem ,tapi dier mude lagi.
bahaye tue. nanti lo ade rezeki, laser ea. :)

SCHAKEYRA said...

alamak siannye dis babe.. takperla... sok2 lebey elok sapa tau kan...

Encik Azizan said...

tu la psl..ssh nk bace pnjg2 lg..nk lyn vdeo tu ssh skit..kdg2 tenet sengal

Post a Comment