The Sun Motorhunt 2009





spt yg diwar2kan kat blog knizam, ahad lepas ada the sun motorhunt..tapi sbb internet aku down utk beberapa hari tak sempat la aku nak mengupdate...so arini baru boleh pagi2 buta sebelum gi keja hehe

not bad la the organising kali nih..cuma ada beberapa benda la aku rasa boleh diperbaiki. cthnya kali ni ada sponsor dari sports toto...aku tak ingat pulak last year ada ke tak. so kat tshirt yg diorang bagi tu pun ada lambang sports toto. patutnya diorang lebih sensitif la pasal benda ni kan. org islam pulak yg pakai siap pamer2 kan lambang sports toto tu walaupun kecik. cam aku plak dgn selamba badaknya tampal terus la gambar kartun lembu kat atas sports toto tu. harap2nya benda ni tk berlaku lagilah di tahun2 depan.

hadiah sume mmg best gile..first dgn second dpt hadiah lcd tv woo...and hadiah sampai ke tempat 170. grup kitorang hadiah tahap dvd player jee. tapi not bad la samsung yg sponsor kali nih.

lucky draw je hadiahnya kurang sikit. cam tahun2 lepas cam byk je. tapi still overall oklah.
next year bleh join lagi beramai2.

nanti aku update soalan2 nya plak

2 comments:

kuina said...

motor hunt... best tu...
dlm proses lelong DTM nak tukar zx-10....

Zura said...

best nye dpt join aktvt cenggini

Post a Comment