Tetiba Rasa Tua..hehe


sempat gak aku layan cite ni arinih..cam best gak
since aku dah tgk twilight first tapi kat tv je

overall best gaklah cite nih cuma ada part yg slow yg tak tahan tuh..tapi part action suka gak lah esp part werewolf tuh

cumanya bila masuk wayang tgk ramai teenagers terasa pulak aku ni overage utk tgk cite ni kat wayang hehe

agaknya berapa2 tahun akan dtg lagi aku layan movie kat rumah jelah hehe


10 comments:

ezzati said...

Siyes xtau part mn yg slow...best kannnn..heeee :)

♥chentatiku♥ said...

baru tengok hari ni gak disebabkan kekangan waktu..
agak slow la cte new moon.twilight lg best la~

imanshah said...

tak sempat lagi la bro..bz manjang..2012 pun baru usha je, orang lain da lama

Zura said...

erm...ramai nye addict ngan cite nie...

IxoR@ said...

best eh? tingin nak nonton tp tiada teman....

p/s: kat blog zamz ada SK2....sape yg suka makeup? heheheh....

Zamz said...

zati ada la yg slow esp part edward tinggalkan pompuan tu..apa ke nama dia ek hehe

Zamz said...

chentatiku..mungkin jugak twilight first lagi best sbb intro cam best je kn

Zamz said...

imanshah aritu tgk kat cinema 2012 dah tkde org sgt bolehla tgk dgn senang hati hehe

Zamz said...

ramai ke zura tak tau pulak

Zamz said...

ixora..tkde teman?

Post a Comment